articles @ www.vrijespeelklas.nl:

Please login

username

password

Forgot password?

Forgotten password retriever

Please enter your email address:

Oudercommissie

De oudercommissie is een formele taak binnen De Vrije Speelklas en Het Grote Huis. Deze taak is wat ons betreft vooral meedenken vanuit het perspectief van de ouders. Wij ontmoeten het bestuur 3 a 4 keer per jaar om vervolgens dit perspectief met hen te bespreken. In principe hopen we dat jullie als ouder een goede relatie hebben met de leerkracht van de groep waar je kind in zit en zoveel mogelijk rechtstreeks zaken ter sprake zullen brengen. Maar we zijn er natuurlijk voor jullie. Dus als er dingen zijn om te delen, vragen of opmerkingen, tips en tops met betrekking tot de opvang van je kind, dan zijn wij van de oudercommissie te bereiken via email.

Voor De Vrije Speelklas: timkoppert@gmail.com

Mijn naam is Tim Koppert, ik ben de vader van Philip (2,5 jaar) en Juliëtte (3 maanden). Philip zit in De Vrije Speelklas bij juffie Edwige en Andrea op maandag, woensdag en vrijdag. Op die dagen ben ik of mijn vrouw Anne-Fleur op school om hem te brengen of te halen. Ik ben docent Psychologie aan de Universiteit Leiden en ik hou van koffie, zeilen en wielrennen.

 

 

 

 

Voor de Vrije Speelklas: lotrietbergen@gmail.com

Foto LieselotteIk ben Lieselotte Wasser-Rietbergen, moeder van 3 mooie meisjes waarvan Philipa bij Edwige en Andrea in de klas zit op maandag en woensdag. Nadat ik zelf van peuter- tot examenklas de vrijeschool heb doorlopen ben ik opgeleid tot leerkracht aan de Vrije Pedagogische Academie in Zeist. Aansluitend heb ik meerdere jaren gewerkt als peuter-, kleuter- en onderbouwjuf. Opvoeden en onderwijs ligt me na aan het hart, met als leidraad de antroposofie.

Voor Het Grote Huis: tjitskeland@gmail.com

Ik ben Tjitske Irausquin- Land, moeder van Dante (klas 2A) en Rodin (Peuterklas Juf Edwige). Met veel plezier woon ik met mijn man Sergio en de kinderen in Den Haag en geniet ik van de zee, het strand en de duinen. We zijn dan ook veel buiten te vinden! Ik werk als docent Pedagogiek aan de Haagse Hogeschool.